Sedinte foto de Craciun

Se apropie sfarsitul anului si odata cu el sarbatorile de iarna. Craciunul a fost si ramane o sarbatoare a vietii, a nasterii, a familiei, dar mai ales a copiilor. Pentru ca Craciunul este despre ceea ce conteaza: familia, copiii, persoana iubita.

Semnificatiile religioase ce ne amintesc de nasterea Domnului strabat timpul si ne umplu casele de bucurie de mai bine de doua mii de ani. Incredere, iubire, liniste sufleteasca, pace, iata doar cateva din sentimentele ce ne incearca gandindu-ne la Craciun. Dar stiti ce e cel mai frumos de Craciun? Pe langa momentele minunate petrecute cu familia, copiii, prietenii si toti cei dragi, ceea ce face aceasta sarbatoare deosebita e caracterul ei unic. Nu e niciodata la fel. Chiar daca se intampla sa petrecem Craciunul cu aceleasi persoane, fie ca sunt membrii de familie, copii sau preteni, in fiecare an va fi altfel si asta pentru ca cei de langa noi se schimba, noi ne schimbam. Copiii nostri se schimba. Cresc de la an la an umplandu-ne sufletele de bucurie, de admiratie si recunostinta.

Ce poate fi mai frumos decat sa rasfoiesti peste ani albumul cu fotografii si sa-i vezi acolo cum cresc de la an la an, cum bebelusul ce zambeste sfios din bratele mamei s-a transformat rand pe rand in copilul minunat ce face primii pasi si asa mai departe pana la adolescenta.

Beneficiind de un decor specific primitor si confortabil studioul nostru va poate oferi sedinte foto de Craciun in care vor fi realizate fotografii ce vor ramane sa va bucure in timp si sa va aminteasca de aceste clipe minunate. Editate si apoi prelucrate grafic, fotografiile voastre se vor regasi in albume realizate in conditii grafice deosebite, capabile sa satisfaca cele mai exigente gusturi.

Lasati-ne sa surprindem emotia si uimirea din privirile copiilor vostri si sa va oferim posibilitatea de a retrai aceste clipe minunate (sau emotia momentului) atunci cand, peste ani, veti rasfoi albumele primite in dar.

 

🔹Pachet 1-   250 lei 🔹Pachet 2-   350 lei 🔹Pachet 3-   500 lei
Maxim 30 de minute Maxim 45 de minute maxim 60 de minute
20 de fotografii editate 25 de fotografii editate 50 de fotografii editate
Galerie online 1 luna 25 de fotografii printate 13x18cm PhotoBook 20x20cm
Galerie online 1 luna Galerie online 2 luni

 

Rezerva acum Sedinta foto de Craciun: